FACILITETER PÅ HAVNEN

Gode faciliteter på havnen

 

I forbindelse med havnen findes en servicebygning, som er forbeholdt havnens gæster.

Havnens servicebygning

Sejlerstue

I havnens servicebygning er der indrettet en lille sejlerstue som er forbeholdt havnens gæster. Her er borde og stole og et  thekøkken til fri afbenyttelse. Sejlerstuen kan efter aftale med havnefogeden - reserveres til særlige arrangementer.

El-tilslutning

 

På alle broer er der mulighed for at tilkoble el. Elforbruget er incl., når du har betalt  for din plads i havnen. Der er også vandhaner flere steder på havnen.

Toiletter og bad

I servicebygningen er der toiletter for kvinder og mænd, hvortil kommer individuelle baderum. Der er også et handicaptoilet med badefaciliteter, som har åbent hele året. Rengøring af toiletterne sker dagligt fra morgenstunden.

Vaskemaskine og tørretumbler

Trænger du til at vaske tøj er der både vaskemaskine og tørretumbler i servicebygningen. Betaling for anvendelse sker via poletter.Tøjvask: 3 poletter. Vaskemiddel medbringer man selv. Tørretrumle: 2 poletter ( 30 min.).

Poletautomat

Brug af varmt vand og vaskemaskinen/tørretrumleren betalers via et poletsystem. Poletter koster 10 kr. pr. stk., som du kan trække i poletautomaten. En polet giver mulighed for et  varmt bad ( 4 min.).

Grillplads

Ved servicebygningen er der en grillplads, hvor du kan stege dine bøffer. Vi skal bede om at man omgås åben ild med forsigtighed på grillpladsen.

Legeplads og badestrand

På den anden siden af vejen er der en lille legeplads til børnene og borde- og bænkesæt til de voksne. Stranden ved servicebygningen er en meget børnevenlig badestrand.

Affald

Det er i alles interesse at havnen er pæn og ryddelig. Alt affald skal lægges i de grønne contaniere i den røde indhegning.  Der er også en speciel container til flasker og glas, som vi skal bede dig om at benytte.

Hjertestarter

I forbindelse med sejlerstuen er der opsat en hjertestarter.